Financijsko upravljanjeJeste li ikada propustili poslati račun na vrijeme ili se suočili s iznenadnim troškovima zbog loše kalkulacije?

U brzom poslovnom okruženju, svaka minuta je dragocjena. Financijsko upravljanje posebno je osjetljivo područje gdje svaki detalj ima svoju važnost. Izrada računa, sastavljanje ponuda i kalkulacija, te priprema za plaće su zadaće koje zahtijevaju pažnju i preciznost.

Financijsko upravljanje ključ je stabilnosti i održivosti svake organizacije. To ne samo da omogućava tvrtkama da efikasno upravljaju prihodima i rashodima, nego također pomaže u donošenju odluka, smanjujući financijske rizike i osiguravajući da resursi budu pravilno raspoređeni.

Naša je uloga olakšati vaš svakodnevni posao pružajući vam potrebnu podršku u ovim segmentima.


Usluge koje nudimo:

  • Izrada računa, kalkulacija i ponuda: Priprema i izrada računa za klijente, izrada kalkulacija cijena proizvoda ili usluga, kao i priprema ponuda za potencijalne klijente.
  • Pripreme za knjigovodstvo: Prikupljanje i priprema potrebnih financijskih podataka i dokumenata za knjigovodstvene svrhe.
  • Izrada naloga za plaćanje: Priprema naloga za plaćanje dobavljačima i drugim relevantnim stranama na temelju utvrđenih obveza i rokova plaćanja.
  • Vođenje internih evidencija prihoda i troškova: Praćenje i evidentiranje svih internih prihoda i troškova tvrtke kako bi se osiguralo ažuriranje financijskih podataka i omogućilo praćenje profitabilnosti.
  • Prikupljanje ponuda: Suradnja s dobavljačima i prikupljanje ponuda za razne potrebe tvrtke, kao što su nabava materijala, usluga ili opreme.
  • Ostali poslovi vezani uz financije koji uključuju sve druge administrativne zadatke povezane s financijama, poput vođenja evidencije o potraživanjima i obvezama, praćenja financijskih transakcija i slično.Niste pronašli ono što tražite na našem popisu usluga?

Javite nam se i zajedno ćemo pronaći rješenje prilagođeno vašim specifičnim potrebama.