O nama


Ideja o osnivanju naše tvrtke izrasla je iz stvarnih potreba naših klijenata – poduzetnika.


Svjesni izazova s kojima se suočavaju mnogi poduzetnici; svakodnevne borbe s vremenom, administrativne obveze te birokratske prepreke, osmislili smo rješenje koje se sastoji od pružanja profesionalnih virtualnih usluga za administraciju i marketing.

Koju vrijednost nudimo našim klijentima?


Naša glavna vrijednost leži u osiguravanju veće slobode, efikasnosti i smanjenju troškova za naše klijente. Naše usluge donose značajne prednosti, koje se ogledaju u sljedećim ključnim aspektima:  

Oslobađanje od administrativnih i marketinških briga


Klijenti koji surađuju s nama oslobađaju se tereta rutinskih administrativnih i marketinških zadataka. Naš tim preuzima ove zadatke, osiguravajući da se klijenti mogu usredotočiti na svoje glavne poslovne ciljeve i strategije. Oslobađanje od ovih zadataka omogućuje im veću slobodu i kreativnost u vođenju svog poslovanja.

Smanjenje troškova poslovanja


Surađujući s nama, klijenti direktno izbjegavaju troškove zapošljavanja novih radnika, nabave skupih računalnih sustava, softverskih licenci i opreme, kao i troškove najma uredskog prostora. Ove uštede mogu biti značajne, posebno za male poduzetnike i početnike u poslovanju, omogućujući im da iskoriste svoje resurse na učinkovitiji način.

Profesionalna podrška bez ulaganja u edukaciju


Naš tim već posjeduje potrebno znanje i iskustvo za obavljanje administrativnih i marketinških zadataka. Klijenti nemaju potrebu ulagati vrijeme i resurse u edukaciju novog radnika, jer smo mi već educirani i spremni preuzeti zadatke. To omogućuje bržu i učinkovitiju implementaciju, što je posebno važno u dinamičnom poslovnom okruženju.

Stručnost i iskustvo


Naše iskustvo u ovom području osigurava klijentima vrhunsku podršku. Kroz rad s različitim klijentima u različitim djelatnostima, stekli smo duboko razumijevanje različitih industrija i poslovnih modela. Naša stručnost omogućuje nam prepoznati ključne potrebe i izazove klijenata te im pružiti personalizirana rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Pouzdanost i urednost


Klijenti mogu biti sigurni da će njihovo poslovanje biti vođeno na profesionalan i organiziran način. Naš tim pažljivo pristupa svakom zadatku i osigurava potpunu usklađenost s važećim zakonima i propisima. Na taj način, osiguravamo da klijenti imaju uredno poslovanje koje će biti pouzdano i uspješno.


Naš cilj je pružiti rješenja za izazove s kojima se poduzetnici svakodnevno suočavaju, uključujući vrijeme i resurse potrošene na administrativne zadatke. Vjerujemo da pružanjem ovakvih usluga pomažemo poduzetnicima da se oslobode opterećenja i usredotoče na ono što najbolje znaju – vođenje svog poslovanja.

Naša misija može se sažeti u jednostavan koncept – poticanje razvoja poduzetništva.

Kako se tvrtka razvija, pojavljuje se sve veći broj administrativnih i menadžerskih obaveza koje se često ne podudaraju s primarnom djelatnošću. Naša uloga je pružiti rješenja za te probleme, osloboditi klijente nepotrebnih tereta i pružiti im mogućnost da se usredotoče na svoju osnovnu djelatnost, a samim time i na daljnji razvoj svog poslovanja.

Naša vizija je jednostavna – pojednostaviti poslovanje. Želimo omogućiti malim tvrtkama da ostvare veliki uspjeh i osigurati da talentirani poduzetnici dobiju priznanje koje zaslužuju. To je naš pogled na budućnost poduzetništva.